یکشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۲ / بعد از ظهر / | 2023-04-02
تاریخ انتشار : ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱ |
110 بازدید
۰
3

به این پست امتیاز دهید ۱//۲//۳//۵/۴ کارگردان  «روزگاری هامون» معتقد است زمان ساخت فیلم مستند برای کرونا به صورت جدی‌تر و عمیق تر و پیامدهای اجتماعی و فرهنگی آن فرا رسیده است. محمد احسانی، کارگردان و مستندساز معتقد است مستندهایی که تاکنون درباره شیوع ویروس کووید ۱۹ ساخته شده‌اند، از نظر جنبه‌های هنری ضعیف‌اند و […]

به این پست امتیاز دهید
۱//۲//۳//۵/۴

کارگردان  «روزگاری هامون» معتقد است زمان ساخت فیلم مستند برای کرونا به صورت جدی‌تر و عمیق تر و پیامدهای اجتماعی و فرهنگی آن فرا رسیده است. محمد احسانی، کارگردان و مستندساز معتقد است مستندهایی که تاکنون درباره شیوع ویروس کووید ۱۹ ساخته شده‌اند، از نظر جنبه‌های هنری ضعیف‌اند و با توجه به گذشت حدود ۲ سال و درونی شدن این موضوع در ذهن افراد، زمان تولید آثار ارزشمند در این حوزه فرا‌‌ رسیده است.  برای مطالعه بیشتر با مجله آنلاین هفتگ همراه باشید.

وی که مستند «وقتی که دارکوب‌ها می‌روند» را در دوران کرونا مقابل دوربین برده و اکنون مشغول مراحل پایانی فنی این مستند است، گفت: مسئله کرونا جهانی است و در کشور ما هم ویروس چینی نزدیک به یک سال و نیم است که مهمان است. در این مدت بسیاری از مشاغل آسیب دیده‌اند و بیشترین آسیب را بخش هنری به ویژه سینما و تئاتر متحمل شده است.

وی افزود: کاملاً مشهود است که این وقفه یک‌ساله بسیاری از فیلمسازان و بازیگران را به ویژه در حوزه سینمای داستانی خانه‌نشین کرده اما سینمای مستند کمی متفاوت‌تر است. به عنوان مثال من در این مدت فیلمبرداری مستندم را انجام دادم چون فیلمبرداری آن در دشت و طبیعت بود و حداقل حضور را در جمع داشتیم. کارگردان مستند «روزگاری هامون» با اشاره به رواج فضای مجازی در دوران شیوع کرونا و ساخت فیلم مستند برای کرونا اظهار کرد: در این دوران بسیاری از اتفاقات از جمله اکران‌ها به فضای مجازی منتقل شد و حتی جشنواره سینما حقیقت هم به شکل آنلاین برگزار شد. من با این آنلاین شدن موافق نیستم، چرا که انرژی‌ای که در نمایش فیلم در سالن وجود دارد در این فضا نیست و باعث گسستگی و فاصله عمیق روح فیلمساز و مخاطبان می‌شود.

وی با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا در چند جشنواره به عنوان هیئت انتخاب یا داوری حضور داشته است، تصریح کرد: تقریباً تمام فیلم‌های تولید شده با موضوع کرونا را دیده‌ام و متأسفانه در تمام این آثار شتاب‌زدگی‌ دیده می‌شود. این آثار تنها روایت افراد مبتلا به کرونا و برخی از اعضای کادر درمان است و نمی‌تواند دستمایه یک کار هنری باشد. در این مستندها شاهد حضور کاراکترهای تأثیرگذار نیستیم و این فیلم‌ها بیشتر جهت ثبت در تاریخ ساخته شده‌اند. کارگردان مستند «دود» در پایان گفت: کرونا در حال تبدیل شدن به موضوعی درونی و عمیق در ذهن ماست، پس زمان ساخت فیلم مستند برای کرونا و مستندهای ارزشمند در این باره فرارسیده و می‌توانیم در آینده شاهد ساخت آثار هنری تأثیرگذار باشیم. برای مطالعه اخبار مشابه ،با مجله هنری هفتگ همراه باشید.

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله آنلاین هفتگ | مجله اینترنتی سینما و سریال 7TAG در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید