پنجشنبه, ۳ فروردین ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2023-03-23
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳ |
150 بازدید
۰
1

به این پست امتیاز دهید ۱//۲//۳//۵/۴ اپل به تازگی ایرتگ را معرفی کرده است که می‌توانید با استفاده از آن مکان دقیق جغرافیایی هر وسیله ای را بصورت آنلاین مشاهده کنید. حال اگر ایرتگ را در کیف یا لباس فرد دیگری قرار دهید (بدون اطلاع شخص) چه اتفاقی خواهد افتاد؟ تعقیب افراد با ایرتگ اپل […]

به این پست امتیاز دهید
۱//۲//۳//۵/۴

اپل به تازگی ایرتگ را معرفی کرده است که می‌توانید با استفاده از آن مکان دقیق جغرافیایی هر وسیله ای را بصورت آنلاین مشاهده کنید. حال اگر ایرتگ را در کیف یا لباس فرد دیگری قرار دهید (بدون اطلاع شخص) چه اتفاقی خواهد افتاد؟ تعقیب افراد با ایرتگ اپل موضوعی است که باعث نگرانی درباره رعایت حفظ حریم شخصی افراد شده است. به نقل از زومیت و به گزارش مجله آنلاین هفتگ، اپل به‌وضوح گفته است ایرتگ چگونه از تعقیب‌ شدن کاربر جلوگیری می‌کند. با این‌ حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد تعقیب دارندگان گوشی‌های اندرویدی بدون اطلاع خودشان به‌ نوعی امکان‌پذیر است.

یکی از مشکلات ردیاب‌ های هوشمند کوچک نظیر ایرتگ اپل (Apple AirTag) این است که احتمال تعقیب افراد با ایرتگ اپل کاملا وجود دارد، بدون اینکه بخواهید تعقیبتان کند. اپل هنگام رونمایی ردیاب ایرتگ به راهکاری برای مقابله با این مسئله اشاره کرد. اما درباره‌ی قابلیت‌های حفاظت از حریم خصوصی گنجانده‌ شده‌ درون سیستم جزئیات نسبتا مبهمی ارائه داد. اپل به‌ تازگی جزئیات اضافه‌ ای منتشر کرده است؛ چون در روزهای اخیر تعداد بیشتری از مردم در شبکه‌های اجتماعی نگرانی‌ شان را بابت احتمال سوءاستفاده از ایرتگ ابراز کرده‌اند. به‌گزارش ۹to5Mac، اگر کسی بخواهد فرد دارای گوشی اندرویدی را از‌طریق ایرتگ تعقیب کند، ممکن و میسر است.

نظرات درباره تعقیب افراد با ایرتگ اپل

فست‌کمپانی می‌نویسد فناوری گاهی اوقات عواقب ناخواسته‌ای در پی دارد و فردی به‌نمایندگی از مؤسسه‌ی غیرانتفاعی شبکه‌ی ملی پایان‌دادن به خشونت خانگی (NNEDV) گفته‌های جالبی در مصاحبه با این رسانه مطرح کرده است. NNEDV قصد دارد خشونت علیه زنان را از بین ببرد و نمایندگانی در هیئت مشاوره‌‌ای فیسبوک، توییتر، اسنپ چت و اوبر دارد و پیش‌ تر توصیه‌هایی به گوگل و اپل کرده‌. نماینده‌ی این شرکت به فست‌ کمپانی می‌گوید ایرتگ اپل وسیله‌ی جانبی ارزان‌ قیمت و ساده‌ای برای پیداکردن اشیای گم‌شده است و از این حیث محصولی پرمزیت محسوب می‌شود. با وجود این‌، ایرتگ اپل نوعی ابزار نظارتی نگران‌کننده است که احتمال دارد برای تعقیب مستقیم دیگران استفاده شود. به‌گفته‌ی NNEDV، مکان بقیه به‌ راحتی ازطریق ایرتگ ردیابی می‌شود و صرفا کافی است ردیاب در داخل لباس یا کیف انداخته شود.

اپل از همان زمان رونمایی ایرتگ، توجه عموم مردم را به چند قابلیت حریم خصوصی جلب کرد. اپل می‌گوید دستگاه‌های مجهز به سیستم‌ عامل iOS در‌صورتی‌که ایرتگ همراه صاحبش نباشد، این موضوع را تشخیص می‌دهند. با گذشت زمان، اگر دستگاه iOS متوجه شود ایرتگی همراه کاربر است که به خودِ او تعلق ندارد، هشداری روی صفحه‌نمایش ظاهر می‌کند. اپل راه‌ حلی نیز برای کاربران اندرویدی شرح داده و گفته است اگر ایرتگ مدت‌ زیادی از صاحبش جدا باشد، موقع جا به‌ جایی صدایی از خود در می‌ آورد تا توجه کاربر به آن جلب شود. اگر کاربر ایرتگ ناشناس را پیدا کند، می‌تواند آن را به بدنه‌ی آیفون یا دستگاهی بچسباند که از NFC پشتیبانی می‌کند و به دستور العمل‌ هایی برای غیر فعال‌ سازی ایرتگ دست یابد.

اپل هنوز واضح نگفته است کِی و کجا به کاربر هشدار می‌دهد و از تعقیب افراد با ایرتگ اپل جلوگیری میکند و در پاسخ به پرسش‌‌ها، دو نکته‌ی مهم اعلام کرد:

  • ۱. اگر با ایرتگی ناشناس به خانه‌تان برسید، هشداری روی صفحه‌نمایش آیفون ظاهر می‌شود. آدرس استفاده‌شده همانی است که در بخش اطلاعات مخاطب Me وارد کرده‌اید.
  • ۲. اگر با ایرتگی ناشناس به یکی از مکان‌هایی بروید که به‌طور‌منظم به آنجا مراجعه می‌کنید (نظیر محل کار)، مجددا هشداری روی آیفون نمایش داده می‌شود. این هشدارها صرفا زمانی نمایش داده می‌شوند که کاربر آیفون باشید. اگر از اندروید استفاده کنید، تنها روش برای فهمیدن اینکه ایرتگ همراهتان است یا نه، صدایی است که ردیاب هوشمند پس از سه روز پخش می‌کند. فعالان حوزه‌ی مقابله با خشونت خانگی می‌گویند این رویکرد در ایرتگ دو مشکل دارد.

سایر اخبار فناوری را در هفتگ دنبال کنید

لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مجله آنلاین هفتگ | مجله اینترنتی سینما و سریال 7TAG در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید